Estructura

La nostra entitat divideix la seva estructura en els següents tres projectes

Comunicació i sensibilització

Pensem que per a aconseguir la plena inclusió de les persona amb TEA a la societat es necessita respecte, empatia, conscienciació i sensibilització del trastorn. Per a implementar aquests valors es necessita abans oferir informació sobre l'autisme. Per això treballem per a donar visibilitat sobre el TEA mitjançant actes simbòlics, esdeveniments festius i publicacions divulgatives dirigits a tota la societat.

Formació i actvitats
Organització de jornades, tallers i extraescolars de esports i activitats per tal que els nens amb TEA puguin aprendre de manera adaptada a les seves necessitats en activitats extraescolars, com ara musicoteràpia, futbol, bicicleta, ioga o atletisme. La formació ofereix als pares, tutors o cuidadors la informació i eines per a la intervenció a les àrees amb més dificultat del seu familiar amb TEA en qualsevol àmbit de la seva vida quotidiana.
Suport a les famílies

Oferim suport i informació a totes les famílies que després del diagnostico de TEA i durant tot el cicle vital de la persona diagnosticada puguin necessitar-lo. Aquest suport i assessorament abasta els àmbits terapèutics, educatius, socials, laborals… i de qualsevol índole que pugui afectar-lo. A més comptem amb grups de pares d'ajuda *mútua periòdics per a reforçar aquesta unió de les famílies, i suport constant.

Nosaltres potser no podem inculcar segons quins valors, però sí que podem donar informació i visibilitat a l'autisme perquè la ignorància no sigui un obstacle en la plena inclusió de les persones amb TEA

La nostra activitat

Activitats amb els nostres associats

GRUP DE PARES

Dilluns

El primer dilluns de cada mes fem reunió de grup de pares on tractem diferents temes d'interés relacionats amb l'autisme.

IOGA EN FAMÍLIA

Organitzem classes de ioga en família inclusiu per vetllar per la salut dels nostres nens i famílies

CLASSES DE BICI

Els nostres peques també volen gaudir de la bicicleta i per això cada dimecres organitzem un taller inclusiu de bicicleta amb monitors especialitzats.

MUSICOTERÀPIA

Tots els estudis apunten als beneficis que la teràpia amb música aporta a les persones amb autisme. Per això els dilluns podeu gaudir de la classe de musicoteràpia organitzada per Rubitea

FUTBOL INCLUSIU

el 2020 vam crear l'equipo de futbol inclusiu de la mà del Club de Futbol CAN MIR. Cada dijous fem l'entrenament i en breu participarem en una petita lliga

ATENCIÓ PERSONALITZADA

Tots els membres de l'Associació disposen d'atenció personalitzada per a totes les situacions que en el dia a dia es troben.

US DEMANEM

que no mireu cap a un altre costat. Us demanem interès, implicació i sensibilitat, almenys en la mateixa intensitat que les persones amb TEA ho fan cada dia per a ajustar-se a aquesta societat que no està pensada per a ells, però que és la mateixa per a tots.

Volver arriba