Política de privacitat

La utilització d'aquesta web suposa l'acceptació del tractament de dades i d'aquesta Política de Privacitat, així com la recopilació de dades d'accés i la remissió, en el seu cas, d'informació comercial per correu electrònic.

Responsable del Tractament

El responsable d'aquesta web i de qualsevol tractament derivat és RUBITEA, amb domicili en Carrer còlera s/n, 08191 Rubí, Centre civic sector C de Castellnou (BARCELONA) i formulari de contacte al seu servei en la present web

 Legitimació i Finalitat del Tractament

Les dades recopilades són tractats per a permetre la seva navegació per aquesta web i per a l'ús dels recursos que posem a la seva disposició, per al compliment d'obligacions legals i per a remetre-li informació que ens sol·liciti. El seu tractament està basat en el consentiment de l'interessat i en finalitats lícites del responsable (art. 6.1.a) i f) del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD)).

RUBITEA no elabora perfils ni adopta decisions automatitzades sobre la base de les dades recopilades.

Terminis de conservació

Les dades es conservaran mentre sigui legalment exigible i mentre no es revoqui el consentiment.

Destinataris i transferències

No hi ha prevista cap transferència de dades ni altres destinataris que RUBITEA

Drets de l'Interessat

Pot exercitar els seus drets davant RUBITEA en els senyals indicats a dalt i, en concret, a accedir, rectificar i cancel·lar les seves dades, a sol·licitar la seva portabilitat, a oposar-se al tractament, limitar el mateix o revocar el consentiment.

Seguretat de les seves dades

RUBITEA ha adoptat totes les mesures exigibles per a la protecció de les seves dades.

Ús de Funcions d'Analítica

Aquesta web utilitza serveis d'analítica que ens permet conèixer com ens va trobar i la seva navegació per aquesta. Per a això, recopila dades com l'adreça IP, el navegador que utilitza o l'idioma predeterminat d'aquest. Aquestes dades no permeten identificar-li i el seu ús està limitat a fins estadístics.

Ús de serveis de tercers

Aquesta web utilitza els serveis de GOOGLE Inc. amb finalitats d'analítica i per a proporcionar-li serveis com a mapes, vídeo o imatges. A conseqüència d'això, Google pot conèixer l'adreça IP dels visitants d'aquesta web. Pot consultar la política de privacitat de Google i les seves dades de contacte en https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=es  i en https://policies.google.com/privacy?hl=es

Modificació d'aquesta Política

RUBITEA pot modificar aquesta política per canvis legals o organitzatius.

Volver arriba